Autorijschool Vracken is jouw adres voor rijlessen!

Ben jij 17,5 jaar of ouder? En ben je inmiddels al een tijdje van plan om je rijbewijs te halen? Kortom: ben je klaar om zelfstandig de weg op te gaan? Neem dan eens contact op met autorijschool Vrancken uit Veldhoven! Deze bij de BOVAG aangesloten rijschool is dé ideale manier van lessen waarbij jij het centrale punt bent. Tijdens de afgelopen tien jaar heeft Autorijschool Vrancken honderden verschillende leerlingen voorzien van dat beruchte pasje – wellicht hoor jij daar in de toekomst ook bij.

Zelfstandig rijden is in Nederland toegestaan vanaf achttien jaar. Maar sinds een relatief korte tijd is het mogelijk om vanaf de officieuze leeftijd van 16,5 jaar al te beginnen met rijlessen. Als dat jouw plan is, is het misschien een aanrader om eens te kijken op de website van Autorijschool Vrancken – www.autorijschool-vrancken.nl. Deze rijschool heeft een jarenlange ervaring in het voorbereiden van mensen op de openbare les. Daardoor zijn er hier lessen beschikbaar waarmee iedereen veilig en verantwoord leert rijden – op een leuke en persoonlijke manier.

Praktische rijlessen zijn overigens niet het enige dat Autorijschool Vrancken heeft te bieden. Ook de theoriekennis kan worden bijgespijkerd door middel van een van hun uitstekende cursussen. Daarnaast worden rijlessen aangeboden in verschillende pakketten, waarbij vier verschillende modules worden doorgelopen die uiteindelijk een garantie bieden voor wéér een uitstekende bestuurder. Kijk snel op de website voor meer informatie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>