Autorijschool Kooiman: voor alle bestuurders

Ben jij die officieuze en beruchte leeftijd van 16,5 jaar reeds gepasseerd? Dan betekent dat sinds kort dat je mag starten met het volgen van rijlessen. Een mijlpaal in je leven: het moment dat je voor het eerst in een echte auto stapt en de openbare weg opgaat. Ben jij tevens van plan om je rijbewijs te halen zodra je achttien jaar bent geworden én woon je in de omgeving van Utrecht? Dan is autorijschool Kooiman precies waar je op zoek naar bent.

Rijbewijs halen
Wanneer je 16,5 jaar bent mag je alvast beginnen met het volgen van autorijlessen. Op die manier kun je, zodra je achttien bent geworden, direct de weg op. Daarvoor heb je wel eerst vakkundige en betrouwbare lessen nodig, gegeven door een professional. In dat geval moet je bij Rijschool Kooiman zijn. Dit bedrijf heeft namelijk meer dan achttien jaar ervaring in het voorbereiden van mensen op de openbare weg. Met de op maat gemaakte lessen rijdt Kooiman uit naar onder meer Utrecht, Amersfoort, Leusden, Baarn en Soest.

Bijzonder feit is dat Rijschool Kooiman ook is gespecialiseerd in bestuurders die last hebben van faalangst. De instructeurs gaan op een gepassioneerde en vakkundige manier om met mensen die het lastig vinden om te rijden omdat ze angstproblemen ondervinden. Daarnaast is Rijschool Kooiman gespecialiseerd in het behalen van een rijbewijs door middel van een spoedcursus. Handig voor iedereen die krap in de tijd zit en zijn of haar rijbewijs zo snel mogelijk wilt halen. Kijk op www.rijschoolkooiman.nl voor méér info!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>